Knikarmschermen

De knikarmschermen die Terpstra Zonwering & Rolluiken u aan kan bieden, zodat u op een mooie zonovergoten dag zelf kunt kiezen of u nu in de zon wilt zitten of juist in de schaduw, zijn leverbaar in verschillende kleuren, motieven en stijlen.Zo bent u ervan verzekerd dat het scherm volledig aansluit bij de stijl van uw huis en tuin.
Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop nodig is.
Denk bijvoorbeeld aan een groot terras dat van schaduw voorzien dient te worden, maar dat er wel een ruimte onder het scherm over moet blijven voor de tafel en stoelen. Knikarmschermen zijn hier uitermate geschikt voor, ze kunnen bijna horizontaal afgesteld worden.
Onze knikarmschermen zijn leverbaar met hand- en elektrische bediening. De handbediening werkt door middel van een oogwindwerk en de elektrische bediening door middel van een schakelaar welke op afstand bedienbaar is.

Knikarm terrasscherm Amazone

Met de Amazone creëert u zalige momenten: uw wooncomfort neemt binnen en buiten toe. Het blijft heerlijk koel in huis terwijl buiten de schaduw lonkt. ‘s Avonds geniet u van een aangename beschutting.

Lees meer...

Knikarm-terrasscherm Axios

De Axios vergroot uw woongenot voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. U geniet van heerlijke koele schaduw buiten en voorkomt vervelende reflecties op tv- en beeldschermen binnen.

Lees meer...

Knikarm-terrasscherm Sonate

Zoek verkoeling in de schaduw op warme zomerdagen. Geniet van zwoele avonden onder de aangename beschutting. De Sonate is prachtig afgewerkt in een modern design en past praktisch aan elke muur.

Lees meer...

Knikarmscherm Tiara

Met het plaatsen van de armen vóór de doekrol is de constructie van dit scherm zeer laag gebleven en oogt het als een onopvallende streep op de muur.

Lees meer...

Knikarmscherm Malta

Traditionele knikarmscherm met een vorm waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit.

Lees meer...

Knikarmscherm Ibiza Plus

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Het knikarmscherm Ibiza Plus is synoniem voor optimaal genieten.

Lees meer...