Zonwering

Zonwering

Terpstra Zonwering & Rolluiken biedt u doordachte toepassingen om hinderlijk zonlicht en warmte uit uw woning te weren, maar toch te kunnen genieten van het mooie zomerweer.
 
Bij het woord zonwering kunt u denken aan diverse typen zoals:
  • Verticale zonwering (denk aan rolluiken en sunscreens).
  • Horizontale, (denk aan terras- en serrezonwering).
  • Diagonale (denk aan uitvalschermen en markiezen) zonwering.
Zonwering wordt altijd aan de buitenzijde van het raam geplaatst.

Knikarmschermen

Met de knikarmschermen van Terpstra Zonwering & Rolluiken kunt u zelf kunt kiezen of u nu in de zon wilt zitten of juist in de schaduw! Leverbaar in verschillende kleuren, motieven en stijlen.

Een zonnescherm is zeer doeltreffend in de bescherming tegen ultraviolette straling op jouw terras. Het zonwerende doek van het knikarmscherm blokkeert gemiddeld tussen de 90- en 99% van de UV-straling. Tevens reguleer je zo ook de temperatuur op jouw terras.

Terpstra Zonwering & Rolluiken heeft een uitgebreide collectie zonneschermen. Van exact op maat gemaakte zonneschermen tot vaste maten zonneschermen en van semi cassette zonneschermen tot volledig dichte zonneschermen. 

Markiezen

Bij Terpstra Zonwering & Rolluiken in Groningen en Stadskanaal vindt u de mooiste Markiezen.

Markiezen zijn er in vele modellen. In de meeste gevallen zal het zogenaamde standaard model voldoen. Wanneer echter in verband met de doorloophoogte een standaard markies bestaande uit vijf of zes slagen niet mogelijk is, kan men voor het zogenaamde pet- of klapmodel kiezen.

Deze modellen zijn bij uitstek geschikt voor terrassen en etalages waar een doorloophoogte van 2.10 meter gevrijwaard moet blijven.

Screens

Screens zijn vlakhangende zonwering en bijzonder effectief voor zowel woningen als kantoren. Het zicht naar buiten toe wordt grotendeels behouden terwijl binnen hinderlijke schitteringen worden voorkomen, evenals grote temperatuurstijgingen. Screens geven geen opgesloten gevoel en zijn een mooie oplossing wanneer andere zonwering niet voldoet of als de bewoners vaak weg zijn. Ritsscreens beperken zijdelingse zoninval en zijn windvast en insektenwerend.

Deze screens zijn leverbaar met elektrische bediening

Serre-zonwering

Wilt u in uw zonovergoten serre of op uw veranda heerlijk genieten van de schaduw, dan kiest u met de serre zonwering of verandazonwering voor een vernuftige schaduwbezorger.

Door de zonnestraling kan de temperatuur in uw serre behoorlijk oplopen. Om ook bij zonneschijn optimaal van uw serre te kunnen genieten, is serre-zonwering noodzakelijk. Onze modellen overtuigen door de allermodernste techniek en een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor de meest uiteenlopende soorten serres.

Met de serre zonwering of veranda zonwering van Terpstra Zonwering & Rolluiken geniet u van het betere buitenleven, waarin de zon de plaats krijgt die u hem geeft!

Terrasoverkappingen

Zonwering voor Terrasoverkappingen

Uitvalschermen

Uitvalschermen van Terpstra zonwering & Rolluiken bieden een prijsgunstige oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Elegante, functionele en degelijke bescherming. Zeer eenvoudig te bedienen ; handmatig of elektrisch. Uitvalschermen bieden een prijsgunstige oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Geen vrije doorgang onder het scherm. Prima oplossing voor particulieren, projecten en bedrijven. Er zijn diverse modellen uitvalschermen verkrijgbaar. De vormgeving loopt uiteen van strak en recht tot geheel rond.

Terpstra zonwering & Rolluiken altijd de beste kwaliteit in zonwering of rolluiken.

Komt u gerust eens langs, de koffie staat klaar.