Zonwering Direct

Snelle Service en jaarlijks onderhoud!

Direct service ontvangen bij een storing aan uw zonwering of rolluik zonder daar extra voor te hoeven betalen? Sluit  'Zonwering Direct' af van Terpstra Zonwering & Rolluiken!

Bespaar op onnodige kosten!

Met 'Zonwering Direct' verhelpen wij met slechts één bezoek de storing aan uw zonwering en rolluiken. Géén extra voorrijkosten en manuren en eventuele kosten voor een hoogwerker. Daar waar veel bedrijven bij u komen om eerst de storing te inspecteren en vervolgens de juisteonderdelen te bestellen of op te halen, kunnen wij binnen enkele uren met de juiste onderdelen bij u zijn om de storing op te lossen.

Hoe wij dat doen?

Direct de juiste Service!

Wanneer u bij ons 'Zonwering Direct' afsluit, komen vakkundige, VCA-gecertificeerde medewerkers bij u langs om alle zonwering en rolluiken van een onderhoudsbeurt te voorzien. Daarnaast inventariseren wij de zonwering en rolluiken door nummers aan te brengen. Deze gegevens komen in een database te staan. Indien zich een storing voordoet, hoeft u alleen het desbetreffende nummer aan ons door te geven. Wij kunnen in de database direct zien om welke zonwering of rolluik het gaat en welke onderdelen we mee moeten nemen. Op deze manier zijn wij in staat u een snelle, vakkundig service aan te bieden!

'Zonwering Direct' is af te sluiten voor zowel bestaande als nieuwe zonwering en rolluiken. Particulier of zakelijk, wij komen graag bij u langs!

Velen gingen u voor en zagen dit terug in de teruglopende servicekosten.

Tot snel,

Terpstra Zonwering & Rolluiken

 

 

Terpstra zonwering & Rolluiken altijd de beste kwaliteit in zonwering of rolluiken.

Komt u gerust eens langs, de koffie staat klaar.