BUITENPLEZIER

Het hele jaar door

BUITENPLEZIER

Buiten zonwering Stadskanaal

Eindeloze mogelijkheden

Aluxe biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden Aluxe producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Aluxe producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

ALUXE VERANDA’S ZONWERING ALUMINIUM WANDEN
ALUXE VERANDA’S ZONWERING ALUMINIUM WANDEN
PANORAMA SCHUIFWANDEN ALUMINIUM RABAT PLANKEN TUINKAMERS
PANORAMA SCHUIFWANDEN ALUMINIUM RABAT PLANKEN TUINKAMERS

Terpstra zonwering & Rolluiken altijd de beste kwaliteit in zonwering of rolluiken.

Komt u gerust eens langs, de koffie staat klaar.